Nieuws

Samen voor borstvoeding week

Published on 7 oktober 2016 under Nieuws

Afgelopen augustus vond de internationale Wereld Borstvoedingsweek (WBW) plaats. Omdat dat midden in de vakantieperiode viel, is in Nederland de ‘Samen voor borstvoeding week’ in het leven geroepen. Een reden om borstvoeding nog even in het zonnetje te zetten!

Het thema van de WBW ‘een sleutel tot duurzame ontwikkeling’ is gekozen om aan te geven dat borstvoeding een sleutelelement is om ons na te laten denken over de waarde van ons welzijn vanaf de geboorte, hoe we elkaar respecteren en hoe we zorgen voor de wereld die we samen delen. Meer over dit thema is te lezen op www.wereldborstvoedingsweek.nl. Er zijn in het land deze week diverse activiteiten georganiseerd om hier aandacht aan te geven.

Als praktijk gunnen wij elke (aanstaande) moeder die borstvoeding geeft alle kans op dit op een prettige manier te doen. Wij willen daar graag in ondersteunen en begeleiden je er graag bij. Wist je dat elke eerste vrijdag van de maand de lactatiekundige van 10-11 uur op onze praktijk zit met een gratis inloopspreekuur waar je gebruik van kunt maken?