Mariëlle van Kleef

Mariëlle van Kleef

Ik ben in 1979 thuis geboren en opgegroeid in de Betuwe. Nadat ik mijn VWO diploma heb gehaald, ben ik verloskunde gaan studeren in Rotterdam. Een heerlijk vak wat ik sinds 2003 in deze praktijk uit mag oefenen.

Toen ik in juli 2003 mijn opleiding afrondde,  heb ik eerste een paar weken in Houten gewerkt als waarneemster in de praktijk. Al snel werd het duidelijk, hier voelde ik mij thuis, hier wilde ik wel blijven werken. Er was een plaats beschikbaar in de maatschap en ik besloot te blijven.

Naast het begeleiden van (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschapscontroles en de bevallingen geniet ik ook van alle nevenactiviteiten. In onze praktijk is er voor iedereen ruimte om zich te specialiseren. Je kunt doen wat je leuk vind en we weten van elkaar waar onze kwaliteiten liggen. Een paar jaar geleden heb ik de basiscursus echografie gedaan, een welkome aanvulling op mijn werk.

Sinds 2011 woon ik samen met mijn man in Schalkwijk, net buiten Houten, maar nog steeds dichtbij.  In november 2012 ben ik moeder geworden van onze dochter Noortje en in december 2014 is onze zoon Teun geboren.

Elke dag dat ik werk in onze praktijk geeft me energie om verder te bouwen en met ons team klaar te staan voor de (aanstaande) zwangeren en partners!

 

Teamleden Overzicht »