Juliette Klynstra

Juliette Klynstra

Ik ben Juliette Klynstra, oorspronkelijk kom ik uit Utrecht en na wat omzwervingen ben ik weer terug in de regio! Samen met mijn man, onze hond, kippen en paarden woon ik op “de Ossenwaard”,  een paar kilometer buiten Houten. Nadat ik de opleiding tot verpleegkundige heb afgerond, kwam ik er achter waar mijn hart echt ligt; bij de verloskunde. Na vier jaar studeren aan de Verloskunde Academie in Groningen ben ik afgestudeerd en mag ik mij verloskundige noemen! Ik heb waargenomen bij verschillende verloskundige praktijken in het land en werk sinds januari 2014 bij Verloskundigenpraktijk Houten, een prettige professionele praktijk met veel aandacht voor de cliënt.

Het verloskundig vak is een vak dat continu in beweging is, daarom vind ik het belangrijk dit te volgen en me hierin te blijven ontwikkelen. Zo heb ik de post-HBO opleiding echoscopie behaald en ben ik gecertificeerd om tongriempjes van pasgeborene te klieven.

Na negen maanden een zwangerschap begeleid te hebben is het prachtig om te zien hoe een nieuw gezin ontstaat. Daarin vind ik het belangrijk om goede begeleiding te geven gedurende de zwangerschap, bevalling en het kraambed zodat jullie (als nieuw gezin) een goede start kunnen maken. Ik vind een professionele en persoonlijke begeleiding belangrijk, waarin jullie als toekomstige ouders centraal staan. Hierin is een nauwe samenwerking met collega’s en medisch specialisten belangrijk. Met passie en enthousiasme voer ik mijn werk uit en daarbij vind ik het belang om goed te luisteren naar cliënten, een betrokken gesprek en een stukje gezelligheid zijn aspecten die er wat mij betreft ook bij horen! Daarbij is het natuurlijk fantastisch om een beetje mee te kunnen genieten van het prille geluk. Tot snel?!

Teamleden Overzicht »