Jeanet Groenleer

Jeanet Groenleer

Er zijn denk ik weinig beroepen zo divers als mijn vak. Elke dag is anders, en daar geniet ik van! Al die verschillende aanstaande ouders, iedereen die op een eigen manier toeleeft naar het ouderschap. Met plezier zie ik mensen met kinderwens op het kinderwensspreekuur, leef en beweeg ik tijdens de controles in de zwangerschap mee in het groeien (letterlijk en figuurlijk) naar het ouders zijn en begeleid ik bevallingen. Mooi om na de bevalling tijdens de kraamvisites het kersverse gezin aan elkaar te zien wennen en ook weer los te laten.

Naast het begeleiden van (aanstaande) ouders is samenwerken en ‘blijven leren’ een belangrijk deel van ons vak. Samenwerken binnen het team, maar ook met gynaecologen, huisartsen, kraamzorg etcetera. Heerlijk om in een gezellig, vooruitstrevend, maar toch vertrouwd team te werken waar kwaliteit centraal staat, en waar altijd op een collega terug te vallen is. Ik ben zelf op dit moment bezig met mijn opleiding tot echoscopiste. Daarnaast heb ik in de praktijk een aantal taken zoals het evalueren van de uitkomsten van de enquete en zit in diverse werkgroepen.

Juli 2013 zijn André en ik de trotse ouders geworden van onze prachtige dochter Eva en juli 2016 van onze zoon Cas. Daarnaast ben ik ook nog stiefmoeder van Melissa (’96), Nadine (’99) en Steven (’02).

Genoeg beweging in de verloskunde, genoeg diversiteit om geboeid te blijven. Ik hoop nog heel veel jaren mijn werk met veel plezier en enthousiasme te kunnen doen!

Teamleden Overzicht »